Avantajele rezervarii early booking 2022

Decembrie este luna ideala pentru programarea vacantelor 2022. Reducerile early booking sunt semnificative, acestea ajungand pana la 40 % din valoare pachetului standard.

oferte early booking

 

 Avantajele  rezervarii early booking 2022

 

Primele oferte vara 2022 au inceput sa fie promovate inca din  luna noiembrie.  oltextur.ro  a lansat deja oferte cu reduceri early booking Turcia , early booking Grecia, early  booking litoral Romania, early  booking Bulgaria.

vacante grecia

Perioada pe care o traverseaza turismul international a determinat ca  hotelierii si agentiile de turism sa lanseze oferte in conditii de rezervare mult mai flexibile comparativ cu anii precedenti. Conditiile de penalizare in caz de anulare sunt mult mai prietenoase cu turistii.

 

Avantaje rezervari early booking

 

Cu un avans de doar 20 % poti sa-ti rezervi vacanta 2022  cu anulare gratuita cu 30 de zile lucratoare inainte de check-in.

early booking

Diferenta de 80% se va achita cu 15 zile lucratoare inainte de check-in. In cadrul acestor oferte, nu se accepta rezervari refacute.

Cele mai avantajoase reduceri se incheie pe 31 ianuarie. Apoi reducerile incep sa scada pe masura ce te apropii de data plecarii in vacanta.

 

Rezervi hotelul pe care ti-l doresti

 

Rezervarea vacantei cu early booking iti ofera posibilitatea de a alege hotelul la care visezi.  De obicei, hotelurile cu servicii de inalta calitate si pozitionare buna fata de plaja isi epuizeaza disponibilitatile mult mai devreme decat data inceperii sezonului estival.

Este un motiv in plus pentru care agentia de turism oltextur.ro iti recomanda sa-ti rezervi vacanta 2022 cu early booking. In primele zile de la lansare, gasesti o multime de oferte ieftine, o multime de variante de  hoteluri  disponibile care sa-ti ofere cazari ieftine.

Cel mai mare avantaj al ofertelor early booking este pretul redus pe care-l achiti.

Cum se exlica pretul mic cu care sunt lansate primele oferte turistice?

La inceputul fiecarui sezon, hotelierii isi creaza resursele financiare necesare deschiderii hotelurilor: salarii,reparatii, investitii, aprovizionare. Pentru a obtine toate aceste fonduri necesare pregatirilor, hotelierii iti ofera o reducere suplimentara daca esti dispus sa platesti un mic avans.

Regula de baza a reducerilor early booking: cu cat platesti mai devreme, cu atat reducerea este mai mare.

Ce trebuie sa stiti cand rezervati o vacanta cu early booking ?

Atentie la alegerea agentiei de turism. Verifica daca agentia de turism este posesoarea unei licente de turism valabila, emisa de catre Ministerul de resort. Verifica daca agentia are asigurare impotriva insolventei.

Vizibilitatea online, site, conturi de social media, discutii pe forumuri in care turistii isi impartasesc impresiile despre agentie sunt elemente de care trebuie tinut cont in alegerea agentiei de turism pentru planificarea vacantei tale.

 

Nu te lasa pacalit de preturile mici

Nu te lasa pacalit  de preturile extrem de mici in comparatie cu piata, ofertate de anumite agentii de turism. Ele fie ca nu au incluse anumite taxe, fie exista costuri suplimentare ascunse.

Nu uita sa inchei o asigurare storno

Odata cu incheierea contractului cu agentia de turism la rezervarea unei vacante, incheie o asigurare storno. Aceasta iti va acoperi eventualele penalizari din cauza anularii calatoriei  (boala, deces in familie, COVID).

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment