Aventuri pe Kilimanjaro

Atunci cand va programati un safari kenyan, trebuie sa va ganditi daca doriti un safari privat sau unul de grup.
Un safari de grup  in Kenya este o modalitate excelenta de a cunoaste oameni noi, de a socializa. Un safari de grup inseamna si reducerea costurilor cu vacanta dvs.

Sejur privat in Kenya

Diferenta de pret intre sejurul de grup si cel privat nefiind semnificativa, va recomandam un sejur privat in Kenya.

safari africa

safari kenya

De ce un sejur privat in Kenya?

In primul rand veti beneficia de personalizarea completa a itinerarului. Veti calatori in ritmul propriu, iar in masina va veti bucura de mult mai mult spatiu.

 

Vacante in Kenya

Orice sejur ati alege in Kenya, privat sau de grup, vacantele in Kenya iti ofera sansa de a combina intalniri paliptante cu viata salbatica si cu peisajele uimitoare,  terminand cu o relaxare pe  plajele umbrite de plantatiile de palmieri.

Parcuri Nationale in Kenya

 

Cu o gama variata de parcuri nationale, aflate la o aruncatura de bat de Nairobi, Kenya este o destinatie ideala de vacanta pentru safari.
Maasai Mara (Masai Mara) se caracterizeaza printr-o diversitate  si o uimitoare  destinatie a jocului de lumini si umbre.

vacante kenya

Masai Mara este situata in sud-vestul Kenyei si este una dintre cele mai mari rezervatii naturale din Africa.
Impreuna cu Parcul National Serengeti din Tanzania formeaza unul dintre cele mai spectaculoase ecosisteme din Africa, probabil ecosistemul de top safari din Africa.

kenya

vacante kenya

Rezervatia Nationala Maasai Mara se intinde pe o suprafata de 1510 kmp si se afla la 1500-2170 metri deasupra nivelului marii.

africa

kenya

 

Bogatia Rezervatiei Naturale Maasai Mara

Rezervatia Naturala Maasai Mara gazduieste peste 95 de specii de mamifere si peste 570 de specii de pasari inregistrate.

Amboseli Park

Infiintat in 1974, Parcul National Amboseli este a doua si cea mai faimoasa destinatie de safari din Kenya. Aici veti descoperi faimosul varf din Africa. Muntele Kilimanajaro.

Aventuri pe Kilimanjaro

Aventura noastra va incepe cu preluarea turistilor de la locul de campare la 5 dimineata. Sagetile rasaritului de soare, mergand spre sud pe autostrada Nairobi-Mombasa, ne vor trezi de-a binelea abia la  micul dejun delicios servit in orasul Namanga (Kenya-Tanzania). Cu  o doza de cafea bonus ne vom indrepta spre Amboseli.

Poarta Amboseli Mesehenani, un vis indeplinit

Safariul nostru incepe de la poarta Amboseli Meshenani. Ghidul nostru ne conduce pe traseele parcului, valsand printre uimitoarele animale salbatice, in tot acest timp scurtand atmosfera epica a tufisurilor ce ne inconjoara. Kilimanjaro se zareste din departare. Ma ajut de  binoclu. Pete mici de zapada coloreaza varfurile muntelui.
kenya

Kilimanjaro- metafora Africii de Est

Parcul National Muntele Kilimajaro, sub orie nume il vei gasi, este o metafora pentru frumusetea convingatoare a Africii de Est.
Cand il vei zari din dealul de observatie din Amboseli, vei intelege ca nu numai ca este cel mai inalt varf de pe continentul african, ci este si cel mai inalt munte de sine statator din lume.

Kilimanajaro se ridica intr-o izolare uluitoare din tufisul de coasta, de la 900 de metri pana la un imperial 5.895 de metri.

Urmeaza aventuri pe Kilimanjaro.

No Comments Yet.

Leave a comment