Asalt asupra Sharm El Sheikh

Incepand cu 1 aprilie 2017 (nu este o gluma), turistii romani vor lua , din nou cu asalt hotelurile situate in frumoasa statiune egipteana Sharm El Sheikh.
Vacantele turistilor romani se vor desfasura pana in 27.05.2017, in sejururi de 7 nopti.

Este posibila reluarea vacantelor in Sharm el Sheikh in acest moment?

In mod eficient, da. Din punct de vedere al securitatii, din nou, da. In acest moment, Egiptul, in mod special Sharm el Sheikh este considerata o destinatie sigura pentru vizitatori.

De ce o vacanta in Sharm El Sheikh

O varietate mare de hoteluri pe plaja

Cele mai multe dintre hotelurile din Sharm El Sheikh ofera toate optiunile de bord inclusive. In acest fel, puteti savura un mic dejun stil bufet, continuand cu un cocktail la barul de la piscina, fara a mai plati ceva suplimentar, apoi dejunul stil bufet, degustari la barul de la piscine, iar la cina, seri tematice cu barbeque (peste, pui, berbecut, vita). Varietatea de sucuri naturale este fara egal.


Preturi Sharm El-Sheikh

Faimosul Hotel Hilton Sharks Bay Resort 5*, ce apartine renumitului lant hotelier Hilton isi asteapta oaspetii in Sharm El Sheikh cu preturi incepand de la 557,50 euro per persoana/ sejur de 7 nopti all inclusive.

Hotelul Hilton Sharks Bay Resort 5* este situat la 5 km de la aeroport, la 15 km de la golful Naama Bay, in golful Sharks Bay, pe prima si pe a doua linie de la mare.

Prima linie de cladiri a fost inaugurata in anul 2002, a doua linie in 2010. Ulima renovare partiala a avut loc in 2012.

 

La Hotel Jaz Mirabel Beach 5* gasim preturi pentru o vacanta in Sharm de 7 nopti all inclusive porinind de la 583 euro per persoana.

Hotel Jaz Mirabel Beach 5* este situat in Nabq Bay in sudul peninsulei Sinai, la 10 minute de mers cu masina pana la aeroportul international Sharm el Sheikh.

Daca doriti sa fiti in centrul distractiei din Sharm El Sheikh, va recomandam un hotel modest, ce-i drept, insa la un pret rezonabil, pornind de la 517,50 euro per persoana.

Hotelul Noria Resort 4* este situat in centrul statiunii Naama Bay, la o distanta de 14 km fata de aeroport si la 400m de plaja (acces la plaja cu microbuz - gratuit), unde ofera gratuit: prosoape, sezlonguri, masute, umbrele.

Hotelul a fost deschis in anul 2000.

Naama Bay este considerat principalul hub pentru turistii din Sham El Sheikh. Naama Bay este faimos pentru cafenele, restaurante, hoteluri si bazaruri. Naama bay este un amalgam de bazaruri, unde fiecare gaseste ceva de facut. Fie ca vrei sa te relaxezi pe o canapea savurand un cocktail, sau mergand la unul dintre zecile de cluburi de nopate deschise pana spre dimineata.

Odata ce vei descoperi acest loc, il vei iubi pentru tot restul vacantei tale in Sharm El Sheikh. Serile petrecute, aiurea, prin terasele sau restaurantele amplasate pana in zona pietonala te vor atrage seara de seara.

Nelipsita narghilea asezata pe fiecare masa din restaurant sau terasa va fi ca o ispita. Am incercat, insa ca nefumator, nu ma simtit nimic, lasandu-ma pagubas.

Nu am renuntat insa la inca o vacanta in Sharm El Sheikh.  Voi fi alaturi de turistii, care incepand cu 1 aprilie vor lua cu asalt Sharm EL Sheikh.

Celor care nu veti fi alaturi de noi, va vom trimite selfie-uri !

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment