Valea Gastein, un paradis de iarna

bad gasteinCerul albastru de deasupra munților contopindu-se cu zăpada adânca de pe creste. Fumul lenevind agale ieșind din coșurile cabanelor rustice de schi răspândite prin Valea Gastein. Sunetele  de clopoței de la săniile trase de cai  ce brăzdează nămeții de zăpada. Acestea sunt sărbătorile de iarna din Gastein.

O combinație perfecta de atmosfera feerica, cu povesti spuse la gura șemineului din care care se  fac auzite doar zgomotele surde ale scânteilor zburdând în voie  de la  buștenii  copacilor seculari ai pădurilor din apropiere.
bad gastein 4
Din tigăile încinse pe grătarul de fonta, un miros îmbietor de friptura proaspăta de purceluș. Se oferă careva sa aducă o halba de bere?! Masa este servita, iar prietenul nostru bucătar ne pregătește alte surprize pe plita încinsa. Acceptam și un vin rosu bun. Nu intarzaiati foarte mult!
bad gastein 5
Fanii sporturilor de iarna, alpiniști, toți își dau întâlnire aici, de Revelion in Bad Gastein pentru o vacanta la ski perfecta.
Sărbătorile de iarna în Valea Gastein sunt cele mai frumoase vacante de schi de familie în zona Salzburg.
Cabane de schi, pensiuni, hoteluri de 3 , 4 și 5 stele își așteaptă schiorii în Bad Gastein cu o selecție bogata de evenimente speciale de sărbători, focuri de artificii, seri perfecte, vacante magice de iarna petrecute pe pârtiile de schi din Gastein în acordurile muzicii live.
Am zburat spre o rezervare pentru Revelion în Bad Gastein la Oltextur. Am prins ultimul loc la business class.
Schlo§alm

No Comments Yet.

Leave a comment