Cum a devenit Pattaya destinatia prostitutiei de lux din Thailanda

Cum de a devenit Pattaya destinatia prostitutiei de lux din Thailanda ?. Sa incem cu inceputul .

Numele de Pattaya provine din marsul lui Phraya Tak (mai tarziu regele Taksin) si al urmasilor sai din Ayutthaya Chanthaburi, chiar inainte de caderea fostei capitale a invadatorilor din 1767.

Atunci cand armatele lui Phraya Tak au ajuns in vecinatatea Pattayei de astazi, acesta a intalnit trupele lui Nai Klom. Nai Klom a fost intimidat de demnitatea lui Phraya Tak, in special de disciplina armatei sale. Nai Klom s-a predat fara sa se auda zanganitul armelor. Acest loc s-a numit mai tarziu Thap Prhaya, ceea ce inseamna armata lui Phraya. Denumirea a fost schimbata in Phatthaya, in traducere libera "vantul sufla din sud-vest spre nord-est" la inceputul sezonului ploios.

Astazi, ortografia numelui a fost simplificata in Pattaya.

 Cum arata Pattaya in urma cu multi ani ?

In secolele trecute, Pattaya era un mic sat pescaresc, fara nicio comunicare cu lumea exterioara.

Pe 29 aprilie 1961 apare o schimbae majora in viata pescarilor din Pattaya. La acea data asistam la sosirea primului grup de soldati de americani, de aproximativ 100 de soldati. Soldatii americani proveneau din teatrul de razboi din Vietnam si sosise in Pattaya pentru relaxare. In curand, Pattaya se transforma dintr-un sat pescaresc anost intr-o statiune galagioasa de pe o plaja din Thailanda. Anual, Pattaya incepe sa atraga sute de mi de vizitatori, care cauta altfel de placeri. Treptat, padurile pescaresti insirate de-a lungul plajei au fost inlocuite cu o gama completa de spatii de cazare, de la hoteluri super-lux la bungalouri si pensiuni pentru toate buzunarele.

Pescarii s-au adapatat si ei noilor schimbari. Si-au transformat navele de pescuit in barci turistice.

Locurile de divertisment pe timp de noapte au aparut ca din senin. Baruri, cluburi, atractii in aer liber, care atrag o multime de vizitatori.

Militarii americani cautau aici o distractie completa: alcool si prostitutie. Asa in timp, Pattaya s-a transformat intr-o adevarata industrie a sexului, a prostitutiei de lux.

Marea din jurul Golfului Pattaya nu este recomandabila pentru inot. Daca doriti acest lucru, faceti o excursie cu barca in insulele de coral din imprejurimi. Sau luati un autobuz spre plaja Jomtien, aflata la 15 minute spre sud, unde nisipul curat se intinde pe cativa kilometri.

In afara de o destinatia  a prostitutie de lux, Pattaya este recunoscuta si pentru practicarea sporturilor pe apa, gen parasailing, jet schi si schi nautic.

In concluzie, Pattaya nu este recomandata vacantelor pentru familiile cu copii. Doar acelor tineri care isi doresc o vacanta plina de aventuri si adrenalina.

No Comments Yet.

Leave a comment