Declaratie de dragoste de 8 Martie

"Draga mea sotie, ti-am lasat un buchet de  trandafiri albi pe casa de bani . Rosii nu am gasit, florile tale preferate. sper sa nu te superi foarte tare. Tu intotdeauna mi-ai iertat stangaciile.  Te rog sa umbli usor. Usa de la "casa" inca mai scartie. Nu te supara, daca  vei gasi mai putin cu o mie de euro din economiile noastre puse de-o parte timp de 30 de ani  , insa am plecat cu baietii la o "berica".  Stii, astazi, 8 Martie este o zi importanta pentru mine, de altfel pentru noi doi . De 8 Martie m-am indragostit prima oara de tine si tot pe 8 Martie ne-am si casatorit. Cum pot sa uit ?! De aceea as  vrea sa sarbatoresc doar cu " baietii " !
trandafiri
"Iubirea vietii mele", deseara de 8 Martie, promit sa-ti fac o surpriza. Dupa " berica" o sa venim cu totii acasa sa sarbatorim, asa cum stim doar  noi, baietii, la un gratarel.
"Iubirea mea", stau aici de doua ore in fata sticlei de bere si ma gandesc la trandafirii pe care ti i-am luat. Stii, nenorociata aia de floareasa de la colt mi-a luat pe ei 100 de lei. Sarbatorile astea au inceput sa fie din ce in ce mai costisitoare. M-a lasat fara bani in buzunar, de aia am si luat cei o mie de euro din casa. Stii, pana la urma banii nu conteaza, conteaza doar gestul de a-ti fi oferit flori de ziua noastra, nu ?!
Iubirea mea, se pare ca deseara o sa intarzii cu baietii. Posibil sa ajungem dupa ora doua. Sper sa nu dormi la ora aceea. Te pupa tati si sa fii cuminte!

No Comments Yet.

Leave a comment