Din Mallorca in Bucuresti si inapoi in Dubai

mallorca 1 Acum vreo doua luni paraseam insula Mallorca cu regretul ca nu descoperisem toate locurile interesante ale insulei, desi am vazut atatea locuri minunate in cele 7 zile cat am stat pe insula! Incepand cu plajele superbe, Palma, capitala insulei, al carui centru istoric l-am descoperit mergand pe jos kilometri intregi, iar apoi golfurile superbe, Muntii Tramuntana si desigur, oraselul Valdemossa, a carei vizita am descris-o cu lux de amanunte aici.
Acum, la sfarsit de sezon estival, ne pregatim sa luam cu asalt o noua destinatie turistica, ce se anunta a fi vedeta sezonului toamna-iarna.  Este vorba de Dubai, orasul complet al vacantelor ideale, destinatia complexa care-ti ofera tot  ceea ce ai visat si ce nu ai visat ca ti se poate intampla intr-un concediu. De la plajele largi de nisip,la shoppingul in marile mall-uri ale orasului, de la safari in desert la partia de schi din Mall of Emirates.

Dubai a devenit o destinatie turistica de top in randul turistilor din lumea intreaga, iar unele hoteluri din Dubai au fost nevoite sa-si adapteze din mers conceptul de mese, trecand de la cazare cu mic dejun la cazare cu demipensiune, iar acum,  descoperim o lista intreaga a hotelurilor din Dubai care au trecut la conceptul de all inclusive dry.

dubai ski

Despre Dubai si tot ce se intampla in capitala shoppingului va voi tine la curent cu informatii calde din marile mall-uri.

dubai-shopping

No Comments Yet.

Leave a comment