Dubai – All Inclusive

all inclusive dubaiAcum câțiva ani de zile se anunța cu mare fast lansarea unei mari destinații turistice pe piața din Romania si aici ne referim la Dubai, in care sejurul format din 7 nopti de cazare avea doar mic dejun inclus,. Atunci, nici prin gând nu-mi trecea ca voi avea bucuria sa anunț lansarea conceptului de all inclusive Dubai.  Desigur un all inclusive dry, în care băuturile alcoolice nu sunt incluse, doar băuturile răcoritoare și apa, însa este o mare bucurie pentru turiștii care , în ultima perioada își bugeteaza  matematic bugetul de vacanta, înclinând de cele mai multe ori spre vacantele all inclusive. Se  pare ca este o tendința a marilor  resorturi hoteliere de a adopta acest concept , devenit foarte popular printre turiștii de pretutindeni, indiferent de locația aleasa, fie ea Spania, Republica Dominicana, Grecia, Turcia sau Mexic.
Noul management de la Five Continents Casells Ghantoot Beach Hotel & Resort 4*  a ales aceasta opțiune și bine a făcut, ieșind pe piața cu tarife acceptabile, in jur de 699 euro/persoana pentru un sejur de 7 nopti cazare, transport avion, transfer de grup, asistenta turistica, Prețul nu include taxele de aeroport.

Noul complex hotelier, situat ideal, intre Dubai și Abu Dhabi, oferă oaspeților săi toate facilitățile de care te poți bucura într-un complex hotelier, de la piscine în aer liber cu barul de la piscina unde se servesc cocktailuri și diferite preparate gustoase, le cele patru restaurante unde poți sa deguști preparate ale bucătăriei locale și internaționale, centrul spa, piscina pentru copii, jacuzzi, grădinița pentru copii. Totul, intr-un singur complex într-un singur concept: all inclusive dry.
cassells-ghantoot-resort
Plaja este privata, accesul făcându-se printr-o gradina superba.

No Comments Yet.

Leave a comment