Ma intorc la tine iar mare albastra

Am dat cateva cautari pe  canalul youtube cuvantul „ mare” , cu mare uimire descoperind compozitori precum Cornel Fugaru sau interpreti ca Daniel Iordachioaie, Catalin Crisan  dedicand  adevarate ode  acestei regine a sufletului nostru,  care este marea cea albastra.

Cine nu a fredonat vreodata, in drumul sau spre mare  celebrele versuri " Se topeste bland cerul in mare/De iubirea ta sufletu-i plin/Ca un albatros cu-aripa franta/Eu la tarmul tau astazi revin"?
marea-iarna-1

Am revazut acum  cateva minute, pe acelasi  canal ,  evolutia de la festivalul de la Mamaia  din 1986 a celebrului cuplu Cornel si Mirela Fugaru, a caror prezentare de exceptie m-a facut sa fiu nostalgic, retraind memorabil  clipe de  vacanta .
Ceea ce conteaza  este ca de fiecare data cand ne intoarcem la mare este ca si cand  ne-am  intoarce la prima dragoste, indiferent de anotimp: iarna sau vara, toamna sau primavara.  Ne lasam purtati de valuri, fie in infinutul largului, ca apoi sa fim adusi la tarm, odata cu trezirea din vis. Da. Marea este un vis frumos!
marea-iarna-2

Am cativa prieteni constanteni, pe care daca ii intrebi "in ce anotimp  este marea cea mai frumoasa", iti vor raspunde ca cele mai romantice momente petrecute pe malul marii sunt cele din timpul iernii.

Ce vraji o aduce marea la mal in timpul iernii, astfel incat creeaza aceste momente romantice, unice, nu stiu.

Ceea ce stiu, este ca ca in acest an, mai precis de Anul Nou, imi voi petrece
marea-iarna-3

Revelion 2017 la malul marii

Curios cum o sa-mi  vorbeasca marea in timpul iernii. Sper sa nu-mi vorbeasca despre corabii cufundate , precum in versurile  celebrului cantec interpretat de Catalin Crisan. Am cautat pe internet

Oferte revelion Mamaia.

Nu . Nu mai dau inapoi. Revelion 2017  va fi doar la mare sau deloc.
Am  gasit doua hoteluri care organizeaza sarbatorile de revelion la malul marii: Vega 5* si Iaki 4*, ambele din Mamaia.

 

Preturi Revelion 2017-Mamaia

 

Cea mai interesanta oferta de revelion pe malul marii, de departe mi se pare cea afiasat de Hotel Iaki 4*, unde un sejur de 3 nopti  cazare cu servicii all inclusive este de 1760 lei per persoana, cu conditia rezervarii integrale si achitarii pan ala 20.11.2016. De ce spun ca este cea mai interesanta oferta?  Pachetul in sine ofera foarte multe terapii gratuite in centrul SPA, programe tematice pentru copii, dar si foarte multe suprize pentru noaptea de revelion.
2017-1

 

Hotel Vega 5*, isi asteapta oaspetii cu preturi pentru Revelion 2017 incepand de la 1610 lei/persoana, sejur de 3 nopti cazare cu demipensiune.

It was love? Pardon: Aceasta este dragostea? Marea este eterna noastra dragoste? Ne intoarcem iar si iar la ea?

Imaginati-va o cupa de sampanie savurata impreuna cu persoana iubita pe malul marii la cumpana dintre ani!

Ce ziceti?! Suna romantic ?!

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment