Neversea 2019

Din nou la Constanta in perioada 4-7 iulie 2019 evenimentul, deja celebrul Neversea.

Cine va participa la Neversea 2019 ?

Cea de-a 3-a editie a festivalului Nerversea se anunta  a fi una spectaculoasa. Deja s-au vandut pana la aceasta ora peste 10.000 de bilete.

Cat costa un bilet la Neversea 2019 ?

Pretul unui bilet la Festivalul Neversea 2019 este cuprins intre 450 lei si 900 lei (loc VIP).

Stim deja ca Neversea 2019 va avea loc la Constanta in perioada 4-7 iulie 2019.

Organizatorii s-au grabit sa anunte deja primii artisti care vor urca pe scena: Afrojak, G-Eazy, Jessie J, Lost Frenquencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Flux Pavilion, Chinese Man si Subfocus DJ Set.
Lista este deschisa pentru participarea altor artisti.

 Cine sunt artistii care vor participa la Neversea 2019 ?

Rapperul american G-Eazy, care este asteptat pentru prima data in Romania, este foarte cunoscut inca din anul 2014, anul in care a lansat albumul "These Things Happen". Albumul a ajuns pe locul trei in faimosul top Bilboard 200. G-Eazy a mai lansat cateva hituri, precum "Him and I" sau I Mean It".

Jessie J va urca pentru prima data pe scena festivalului Neversea. Din reportoriul sau, probabil nu vor lipsi melodii precum "Price Tag", "Domino", "bang bang", dar si multe alte hituri alte artistei.

Afrokack, Lost Frequencies si Steve Aoki, deja cunoscuti publicului roman, se reiantorc pe scena festivalului, nerabdatori sa ajunga din nou fata in fata cu fanii din Romania. Rezistati pana la rasaritul de soare la malul marii pentru a fi prezenti de cei trei artisti aflati in top 100 al celor mai buni DJ din lume.

 Nu ratati evenimentul nr 1 de la malul marii din acest an.

Va fi unul fierbinte.

Tineti minte: 4-7 iulie 2019. Nu stati acasa! Ne vedem pe plaja Neversea din Constanta.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment