Nevoia de Maldive

Odata in viata avem nevoie de o vacanta in Maldive. Cu orice pret. Chiar si cu pretul unor economii de un an de zile. Poate ca acum, cu ocazia Sarbatorilor de Revelion 2018, o evadare in Maldive ar fi cea mai inteleapta alegere pe care am putea-o lua.

La ce pret un Revelion 2018 Maldive ?

La un pret de 2434 euro per persoana, sejur de 7 nopti . La prima vedere vi se  pare foarte scump. Va spun eu. Nu este scump deloc. In pret sunt incluse 7 nopti de cazare cu masa all inclusive, transport avion  Fly Dubai, taxe de aeroport, transferuri asigurate.

Credeti ca dupa un an de munca si un stres nebun,  nu meritam aceasta evadare intr-o lume exotica?!

Desigur ca, da.

Cu incredibile plaje de nisip alb fin, una la cinci locuitori, nu ar trebui sa fii naufragiat aici pentru a gasi paradisul tau idilic.

In afara plajelor exotice, Maldive ofera, de asemenea statiuni de lux, mancaruri excelente si o ospitalitate maldiviana de exceptie. Maldivele ofera, poata odata in viata, o evadare intr-un paradis fotogenic departe de noi. De Romania.

Nu vreau sa va ademenesc la o vacanta de Revelion 2018 in Maldive, oferindu-va preturi. Acestea conteaza cel mai putin. Daca vreti cu adevarat sa intampinati  Revelion  2018 in Maldive, ganditi-va la nisipurile albe stralucitoare, apele turcoaz ale oceanului, dar si la oportunitatile de scufundari si de  snorkeling. Mi-a scapat ceva incat sa nu iubiti imaginea perfecta a unei destinatiii de vacanta? Adica , Maldive ?

Frumusetile din Maldive

26 de atoluri uimitoare se intind in Oceanul Indian, ingloband cele 1200 de insule asemanatoare. Fie ca sunteti intr-o simpla evadare din lumea cotidiana, sau in luna de miere, un complex de vile all inclusive va ofera solutiile pentru o vacanta exotica reusita.

Revelioanele de lux Maldive

Sunt garantate sa depasesaca asteptarile, impachetand pentru oaspetii sai servicii exceptionale, experiente gourmet de "top class" si un confort de lux, de exceptie.

Descoperiti Oceanul Indian dintr-o platforma de vizualizare panoramica a Insuleleor Maldive.

Finalizati-va vacanta de vis din timpul Revelionului 2018 Maldive , combinand sederea cu o alta destinatie de vis. De ce sa nu petreceti o noapte sau doua in Dubai inainte sau dupa vacanta voastra in Maldive?! Asta, pentru a completa o experienta complet diferita.

Sau, o alta alternativa. Bucurati-va putin de cultura si istoria din Sri Lanka, inainte de a va relaxa pe nisipurile maldivice albe cu un cocktail in mana. Un cocktail exotic !

No Comments Yet.

Leave a comment