Oferte Maldive

Recent intoarsa dintr-un study-tour din Maldive, sotia inca mai viseaza la plajele nesfarsite de nisip alb se se cufundau incetul cu incetul in albastru ireal al valurilor Oceanului Indian, la temperaturile de + 38 de grade Celsius, care "o obligau"  pur si simplu sa ramana in apa ore nesfarsite, pana la epuizare. Amintirile paradisului exotic atat de adanci si-au pus amprenta asupra ei, inca zilele trecute ma intreba;" Auzi, dar, la voi , tot timpul este vremea asa de urata, mohorata, cu burnita si friguroasa?" Folosea cuvantul " la voi ", nu mai era "la noi". La noi, probabil ca ramasese undeva ratacit la umbra vreunui palmier ascuns pe un atol insorit. Din pacate, acum este in relitate, adica, in Romania. Maldivele sunt departe.

oferte maldive

oferte maldive

Si pentru ca si eu am dreptul sa visez, caut repede oferte Maldive, cu gandul la o binemeriata escapada pe o plaja de nisip, facand scufunadri in cautarea lumii fascinante ale recifelor de corali, la leneveala sub cocotierii ce umbresc plajele albe, la gratare pe care sfaraie crabii si pestele -spada, asezonate cu un vin alb sec,  cel mai mic pret /sticla fiind de 40 $. Fructele de mare le voi lasa ultimele, atunci cand carbunii nu mai incing asa de tare, dar fructele de mare le prefer  fripte medium.  Daca satenii imi vor trage teapa, o sa ma multumesc si cu o pizza locala ,al carei pret este undeva in jur de 12 % + taxe si voi bea o coca-cola de 3 $. Nu conteaza ce vei  consuma pe insula, important este peisajul paradisiac in mijlocul caruia te afli.

oferte maldive

oferte maldive

Una dintre cele mai bune oferte Maldive o gasesc pe oltextur.ro, unde pretul unui sejur de 7 nopti cazare cu demipensiune, transport avion din Frankfurt porneste de la 1379 euro per persoana. Hotelul este de fapt un Resort de 4 stele amplasat pe Atolul Ari .Intrucat aterizarea pe insula se face pe Aeroportul din Male, transferul pana la Resort se asigura cu barca rapida ca nu dureaza mai mult de 40-50 de minute.

Cele mai ieftine oferte Maldive

Am cautat oferte Maldive si pentru un Resort De 5 stele, unde aveti asigurata pensiune completa, zborul charter find asigurat de catre compania CONDOR din Frankfurt. Pentru aceste resorturi hoteliere, preturile pornesc de la 1618 euro per persoana.

oferte maldive

oferte maldive

Prin povestile sale uimitoare despre Maldive, sotia m-a convins ca Maldive este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, cel putin odata in viata, pentru a vedea cu ochii tai ca raiul este aici pe pamant, in nordul Ocenului Indian. Cu siguranta ca in timpul celor 7 zile, atat cat dureaza o vacanta in Maldive nu vei avea timpul fizic necesar pentru a explora cele 1.200 de insule de corali grupate in atoli ce compun Maldive, insa cateva dintre ele pot fi vizitate cu ajutorul barcilor inchiriate de la localnici, care contra unor sume modice ,  acestia sunt  dispusi sa-ti fie ghizi si sa te conduca acolo unde doresti.

oferte maldive

oferte maldive

Vazand aceste oferte Maldive ale agentiei de turism, nu mai cred ca Maldive este o destinatie doar pentru fitosi, acei smcheri care umbla printre noi cu portofelele pline de dolari si carduri pline de valute internationale.Nu , Maldive este pentru toata lumea, iar oferte Maldive devin din ce in ce mai accesibile. Incercati-le !
Fac precizarea ca toate fotografiile sunt facute in locurile vizitate de catre sotia mea in Maldive. Nu sunt luate cu copy-paste de pe alte site-uri !

oferte maldive

oferte maldive

No Comments Yet.

Leave a comment