Unde vom schia in aceasta iarna

austria ski 1Pentru aceasta iarna va propun sa schiem pe pârtiile de o excelenta calitate din Austria. Versantele înzăpezite ale Alpilor Austrieci, ghețarii care permit distracție la schi cu zăpada sigura constituie cea mai buna alegere. Am găsit numeroase oferte ski Austria, acest adevarat paradis al sporturilor de iarna cu preturi de cazare pentru bugetul fiecăruia dintre noi. Fie ca sunteți snowboarderi, schiori începători sau cu experiența, puteți alege una dintre numeroasele regiuni de schi din Austria.
Carintia (Karnten)

Carintia nu este recunoscuta doar pentru pârtiile impecabil întreținute, însa este o alegere ideala și pentru mici drumeții în afara pârtiilor, cele peste 200 de lacuri constituind tot atâtea puncte de pornire în explorarea unor superbe locuri.
Cu domeniile sale renumite precum, Sonnenalpe Nassfeld, Bad Kleinkircheim, Molltaler Gletscher si Helingenblut, cel mai sudic land al Austriei este pregătit sa va ofere toate facilitățile pentru o vacanta perfecta la ski in Austria.

Austria Superioara
In cel de-al 4-lea land austriac ca mărime, va puteți bucura de practicarea unei largi varietăți de sporturi de agrement,  de splendoarea lacurilor  care dau peisajelor alăturate adevărate panorame de poveste și nu mai putin de șapte domenii schiabile, de la Pădurea Boemiei pana la Salzkammergut.
austria ski 5

Tirolul de est
Tirolul de est este una dintre cele mai însorite regiuni ale Austriei, unde pe lângă ospitalitatea tipic tiroleza întâlnita, aici va așteaptă sute de kilometri de pârtii bogate în zăpada, iar amatorii de drumeții vor descoperi minunatele trasee din Parcul National Hohe Tauern și vârfurile Dolomitilor Lienzer.

Salzburg
Sau "Lumea Sporturilor", asa cum mai este denumita datorita domeniului schiabil Zell am See -Kaprun, datorat vârfului Kitzsteinhorn  (3.000 m) va așteaptă cu sute de unități de cazare începând de la apartamente,  pensiuni, case de vacanta și hoteluri de la doua la cinci stele.
austria ski 4

Tirol
Intre Arlberg și Alpii Kitzbuhel, în Tirol, cunoscut ca fiind "Inima Alpilor", schiul este la el acasă. Aici se afla cele mai renumite domenii schiabile din Austria, Kitzbuhel, Solden si St. Anton.

Puteti alege oricare dintre aceste regiuni de schi ale Austriei pentru iarna.
austria ski 2

No Comments Yet.

Leave a comment