Revelion 2017. Dubai sau Poiana Brasov ?!

De vorba la o cafea cu un prieten foarte bun, mucalit de felul lui.
Il intreb: " Patru, unde iti vei petrece sarbatorile de Revelion din acest an ?". "Depinde ce-mi oferi", imi raspunde el. Iti recomand Dubai, de la 650 euro, sejur de 7 nopti cazare cu mic dejun, transport avion, taxe aeroport, transferuri, asistenta turistica

revelion dubai

revelion 2017

 

sau Poiana Brasov, la un pret mediu de 900 euro/persoana, sejur de 4 nopti cazare cu mesele festive incluse.

revelion 2017

revelion 2017

Il vad pe Patru al meu ca-si pune mainile in cap, dupa care imi raspunde: "Eu sunt de parere asa:  oamenii cu bani vor  alege un revelion in  Poiana Brasov, iar cei fara bani, un revelion in Dubai". Cum asa, ii zic eu?!, contrariat peste masura de alegerea lui. " Foarte simplu, ia gandeste, cine isi permite sa se rasfete de revelion in Poiana Brasov, la aceste preturi? Doar cei cu bani, nu ?!  Eu nu am bani, asa ca o sa aleg Revelion Dubai.

revelion 2017

revelion 2017

Putin contrariat de gandirea  amicului meu "de cafea", incep sa caut oferte pentru

Revelion Poiana Brasov

Parcurg putin lista cu oferte revelion Poiana Brasov, dupa care ma opresc la cea de la Teleferic Grand Hotel.

revelion 2017

revelion 2017

Sejur de 4 nopti cazare cu mesele festive incluse, insa ceea ce ma atrage in mod deosebit este programul din noaptea de Revelion: Mandinga si Taraful Cleante. Tariful? Nici nu mai conteaza! Cel mai mic: 749 euro/persoana. Cat un sejur in Dubai. Stiu, insa in Dubai nu canta nici Mandinga , nici Cleante. Inclin sa aleg Revelion la Teleferic Grand Hotel 4*.

Amicul meu nu este de acord cu mine. Incepe sa-mi povesteasca de atmosfera de basm din Dubai creata cu ocazia sarbatorilor de iarna, de magnificul foc de artificii de la Fantana Arteziana de la Burj Khalifa.

revelion 2017

revelion 2017

Imi arunc privirea putin peste oferta de revelion de la hotel Aurelius 5*.
Pentru 6 nopti cazare cu mic dejun si mesele festive, m-ar costa in jur de 1068 euro.

revelion 2017

revelion 2017

Merita? Nu stiu ! Nu vad programul de Revelion. Poate, hotelul ne va rezerva cateva surprize placute, sper eu!
Il trec pe lista, nu inainte de a parcurge si oferta de revelion de la Piatra Mare, unde tariful pentru un sejur de 5 nopti porneste de la 929 euro per persoana.
Sincer sa fiu, nu mai am puterea de mai vedea si alte oferte. Va las pe dvs de a consulta lunga lista de oferte revelion 2017 pe site-ul agentiei de turism oltextur.ro
Poate imi spuneti si mie ce destinatie trebuie sa aleg pentru petrecerea revelionului 2017 !
Dupa ce termin cafeau, mai raman tintin locului pe scaun si ma intreb? Oare, Delia unde va canta in noaptea de Revelion ?! Stie careva ?!

revelion 2017

revelion 2017

No Comments Yet.

Leave a comment