Surprize, suprize…Albena

albena 1 Încep acest post cu un semnal. Atenție hotelieri romani! Învățați de la concurenta!
Hotelierii bulgari se "mișcă" și se mișcă foarte bine. In special în Albena, unde se pare ca aici va fi centrul de interes al vacantelor estivale pentru vara 2014. Începem cu  aqua park-ul Aquamania ce va fi finalizat la 1 iunie 2014.  Acesta se va întinde pe o suprafață de aproximativ 40.000 mp și , se pare ca va atrage mii de vizitatori, în special familii cu copii. Cu cele 13 terenuri de tenis ale sale, începând cu luna august 2013,  Albena PLC a devenit membru al Federației Bulgare de Tenis, acestea contribuind în mare măsura la organizarea în 2014 a unor turnee naționale și internaționale de tenis. Cluburile de tenis din Albena dispun de iluminare nocturna și școli de tenis cu antrenori calificați.
Un alt avantaj al unui sejur în Albena este acela ca toți turiștii vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite pe plaja, cu excepția celor cazați in hotelurile Dobdrudja, Dorostor si Kamelia.
Si în sezonul estival 2014, în Albena va continua conceptul de Dine Around, program ce se va aplica pana la 30 iunie si după 01 septembrie 2014. Pentru turiștii cazați în hotelurile Kaliakra, Gergana, Mura, Sandy Beach, Slavuna și Laguna Beach, conceptul Dine Around va fi valabil pe toată durata sezonului estival.
Puteti beneficia de un sejur ieftin in Albena in vara 2014, rezervand acum vacanta voastra cu reduceri early booking Albena, de pana la 20%.
Voi continua cu noi surprize în viitoarele postări,  anunțate de managementul stațiunii Albena, pentru sezonul estival 2014.
albena 2

No Comments Yet.

Leave a comment