Sfaturi utile pentru cei care sunt in vacanta in Kusadasi

vacanta in kusadasiDin proprie experienta, impartasesc cateva sfaturi utile, de care turistii sositi in Kusadasi ar trebui sa tin cont.

Sa nu va mirati daca doriti sa calatoriti cu taxiul intre orele 00:00- 06:00, iar pretul platit va fi unul dublu fata de unul platit pentru aceeasi distanta in timpul zilei. Este o regula practicata de catre soferii de taxi din Kusadasi pe care nu trebuie sa o ignorati

Birourile guvernamentale si bancile sunt deschise de luni pana vineri ,inclusiv, intre orele 09:00-17:30 , cu pauza de masa intre 12:30 si 13:30.

Oficiile postale si de telefonie tucesti sunt usor de recunoscut, avnad insemnele "PTT" , respectiv TELEKOM. Oficiul principal de posta din Kusadasi opereaza intre orele 08:30-23:30.

Daca doriti sa schimbati valuta ( euro sau dolari) in lire turcesti, va recomand sa o faceti la birourile de schimb valutare ale hotelurilor sau la posta . Este mult mai sigur.

Daca doriti sa cumparati fructe si legume la un pret redus , atunci alege ziua de vineri, atunci cand toate pietele din Kusadasi practica reduceri masive pentru aceste produse.

kusadasi 5

Nu bea apa de la robinet. Alege apa minerala imbuteliata care este mult mai sigura.

Magazinele din Kusadasi sunt deschise intre orele 09:00-0:00.

Pentru cumparaturi folositi cardurile de credit VISA sau MASTECARD. Sunt printre cele mai accepatte carti de credit in Turcia.

In oras exista si foarte multe ATM-uri, asa ca puteti utiliza cardul de credit pentru orice tranzactie pe care o doriti.

In Kusadasi nu exista pericole majore pentru o infractionalitate ridicata. Plimbarile nocturne pe plaja de nisip sau pe faleza pot fi facute fara sa existe vreun risc. Daca ati ales deja o vacanta in Kusadasi speram ca sfaturile noastre sa va fie de folos sau daca intentionati sa alegeti o vacanta in Kusadasi speram ca acestea v-au ajutat in luarea unei decizii.

No Comments Yet.

Leave a comment