Targul de Turism al Romaniei incepe cu o invitatie

Targul-de-turism-al-Romaniei-400x254Daca ești în căutarea unei vacante cu reducere early booking pentru vara 2014, pe perioada Târgului de Turism al României ce se va desfășura în cadrul Romexpo București în intervalul  14-17 noiembrie 2013, Oltextur a lansat o serie de oferte speciale cu reduceri de pana la 25%. Daca doriți un sejur în Grecia, atunci ar trebui sa știți ca prețul unei nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele începe de la 21 euro per persoana, iar pentru cei care doresc un sejur all inclusive în Bulgaria, va recomandam Albena,
stațiune ce anunță  încă de pe acum noi surprize plăcute pentru oaspeții săi.
Republica Dominicana se afla și ea pe lista destinațiilor cu oferte speciale lansate de către Oltextur pe perioada Târgului de Turism al României. 988 euro per persoana costa un sejur în Punta Cana in perioada 18 februarie-29 aprilie 2014.
destinatii exotice 9
Sejurul include  șapte nopți de cazare cu masa all inclusive, transport avion Madrid-Punta Cana-Madrid, taxe de aeroport, asistenta turistica locala si transfer de grup.
Hotel Riu Naiboa clasificat la patru stele a lansat acest preț. Resortul hotelier Riu Naiboa este împrejmuit de grădini tropicale luxuriante ce au o suprafață de douăzeci de mii de metri pătrați iar cele zece restaurante ale sale , pizzerie și grill steak house va răsfață cu cele mai apetisante mâncăruri tradiționale.
Punta Cana este una dintre destinațiile exotice spre care se îndreaptă în aceasta perioada  mii de turiști din întreaga lume , soarele generos și apele calde ale Marii Caraibelor constituind unii dintre cei mai importanți factori ce recomanda Republica Dominicana drept tântă de vacanta și pentru turiștii romani.
insula capului verde
Daca preturile pentru o vacanta în Punta Cana nu v-au convins sau poate destinația ca atare, atunci va recomandam legendara Riviera Maya de pe coasta exotica a Mexicului, unde preturile pentru un sejur de șapte nopți all inclusive pornește de la 1051 euro per persoana.
Acest preț îl oferă hotelul Riu Lupita 5* localizat în peninsula Yucatan la doi kilometri de orașul Playa del Carmen și la cinzeci de kilometri de Cancun.
Din oferta oltextur.ro pregătită pentru perioada Târgului de Turism al României, eu as alege ofertele speciale Albena, nu pentru preturile foarte mici ce se vor practica în vara 2014 dar și pentru investițiile ce vor fi finalizare în aceasta frumoasa stațiune a litoralului bulgăresc.
Aquamania este unul dintre  proiectele ce vor fi inaugurate la 1 iunie 2014. Aqua park-ul se va întinde pe o suprafață de aproximativ patruzeci de mii de metri pătrați.
In Albena poți sa mergi cu mașina personala, sau cu autocarul.
albena 0

No Comments Yet.

Leave a comment