Top 10 atractii turistice in Dubai (1)

Odată ajuns un Dubai, orașul iți oferă numeroase oportunități de petrecerea timpului liber. Pe site-urile agențiilor de turism exista numeroase oferte sejur Dubai, la preturi începând de la 631  euro/persoana, sejur de 7 nopți cazare la hotelul ales și tipul de masa specificat, transport avion, cursa directa Otopeni-Dubai-Otopeni, transfer de grup, asistenta turistica, taxe de aeroport și asigurarea medicala.


burj al arab
1. Burj Al Arab

Burja Al Arab (Turnul arabilor), hotelul de șapte stele a cărui înălțime de 321 de metri domina orizontul orașului Dubai este al patrulea cel mai înalt hotel din lume. Imediat după construirea sa, în 1999, a devenit un simbol international al Dubai-ului modern, cu heliport la etajul 28 și un restaurant ce pare sa plutească în aer la amețitoarea sa înălțime  Panza umflata în vânt a tradiționalei dhow arabe a fost sursa de inspirație pentru aceasta creație arhitectonica magnifica. Hotelul este unul dintre cele mai fotografiate obiective din lume și votat în mod constant cel mai luxos hotel din lume. Accesul de pe digul rutier se face în Rolls Royce-ul pus la dispoziție de către hotel.

The-Burj-Khalifa2. Burj Khalifa

Burj Khalifa este cel mai înalt turn din lume și este o uimitoare creație de inginerie arhitectonica, la vârful clădirii, de pe marea platforma având cea mai impunătoare panorama din lume. Clădirea are 124 de etaje, iar călătoria începe de la nivelului solului, acolo unde este amplasat Mall Dubai, iar în drumul către cel mai înalt punct, vizitatorilor le sunt prezentate cu ajutorul produselor multi-media istoria exotica a Dubai-ului și a acestei minuni, care este Burj Khalifa.

 


fantani dubai
3. Fantanile Dubai

La baza celui mai înalt turn din lume descoperim una dintre cele mai uimitoare fântâni din lume. Fântâna are aproximativ 900 m lungime, iar jocurile de apa se desfășoară pe cinci cercuri de diferite dimensiuni și doua arce centrale. Fântâna a fost proiectata de creatorii Fountains de Bellagio din Las Vegas. Jocurile de lumini si ape sunt proiectate pe baza unui bogat repertoriu de performanta, inclusiv Sama Dubai, sau Andreea Bocelli.
Cele peste 6.600 de beculete si 25 de proiectoare de diferite culori creeaza un spectru vizual de peste 1000 de atractii abstract.Fasciculele de lumina creata poate fi vazuta la peste 20 de mile departare, vizibile din spatiu, creiand astfel cel mai luminos loc din Orientul Mijlociu.

No Comments Yet.

Leave a comment