Cat de reale sunt oferte last minute ?

Site-urile agentiilor de turism abunda, in ultima perioada, care mai de care,  in prezentarea celor mai bune oferte last minute in Republica Dominicana, Egipt, Emiratele Arabe, Malta, Mexic.
Am luat la intamplare oferte last minute Republica Dominicana, plecare in data de 28.10.2014 din Madrid. Pret vechi 733 euro per persoana, pret nou 628 euro per persoana. Asadar o reducere fata de oferta initiala de 105 euro per persoana, adica 210 euro /familei. Este o reducere destul de consistenta , tinand cont de faptul ca , cu aceasta suma se poate acoperi biletul de avion Bucuresti-Madrid-Bucuresti pentru o persoana.
Ce  ofera agentia turism  pentru 628 euro?
7 nopti de cazare cu masa all inclusive la un hotel Riu Naiboa 4* din Punta Cana, transport avion Madrid-Punta Cana-Madrid, transferuri aeroport-hotel-aeroport si asigurarea medicala.1256 euro va costa un sejur exotic petrecut pe una dintre plajele de la Marea Caraibelor.Chiar merita!
oferte last minute Oferte last minute, la ce pret?
Verificam alte oferte last minute, de aceasta data destinatia aleasa fiind una tot cu temperaturi ideale de plaja si inot, Sharm El Sheikh.
Cela mai mic pret afisat la oferte last minute Sharm El Sheikh este de 352 euro per persoana, plecare in data de 15.10.2014. Pretul este valabil pentru un sejur de 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Renaissance Golden View Beach 5*, transport avion, taxe aeroport, transfer de grup, , asigurare multiprodus si asistenta turistica.Trebuie sa stiti ca odata ajunsi pe Aeroportul din Sharm El Sheikh trebuie sa achitati taxa de viza de 25 dolari/persoana.
Daca doriti un sejur de 7 nopti all inclusive in Sharm El Sheikh la un hotel de 5 stele trebuie sa scoateti din buzunar suma de 769 euro per persoana, fata de 842 euro, pret afisat initial pentru hotel Rixos Sharm El Sheikh 5*.
oferte last minute
Oferte last minute exotice
Daca visati sa ajungeti in Mexic la plaja de pe Riviera Maya, am gasit pentru dumneavoastra un pret excelent: 863 euro per persoana, fata de 1033 euro per persoana , pret afisat initial. Pretul include 7 nopti cazare cu masa all inclusive la un hotel de 5 stele, transport avion asigurat din Madrid, transfer de grup si asistenta turistica.
Se pare cea mai buna solutie pentru rezervarea unei vacante este vanarea de oferte last minute care ofera cel mai mic pret.
Pentru cei care vor sa imbine utilul cu placutul in timpul unei vacante, adica relaxarea pe o plaja de nisip la 30 de grade Celsius si un shopping ca la carte, le recomand o incursiune intr-una dintre cele mai incitante destinatii de vacanta: Dubai. Pentru plecarea din 18.10.2014, pretul unui sejur de 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Towers Rotana este de 829 euro per persoana, fata de 895 euro per persoana, pret sfisat initial la lansarea ofertei, iar pentru plecarea din 25.10.2014, va recomandam hotel Marina Byblos 4* la un pret de 857 euro per persoana, sejur de 7 nopti cu mic dejun. Toate preturile includ si transportul cu avionul si transferul de grup.
Aveti incredere in oferte last minute.Sunt adevarate!
oferte last minute

No Comments Yet.

Leave a comment