Tehnici de supravietuire in fata ofertelor last minute

last minute cancunSunteti in cautarea unei vacante pentru urmatoarele doua sau trei saptamani? Site-urile agentiilor de turism se intrec in prezentarea celor mai ieftine oferte last minute pentru destinatiile din Caraibe.

Asigurati-va ca ati luat cea mai buna decizie alegand oferta ideala pentru familia voastra.
Daca sunteti suficient de flexibil privind perioada dumneavoastra de vacanta, va propun sa cautam impreuna cateva oferte last minute.

Incepem cu Mexic, mai precis cu Cancun, unde pentru plecarea din 06 ianuarie 2014 gasim un pret de 1198 euro per persoana, pret valabil pentru un sejur de sapte nopti cazare la hotel de 5 stele cu masa all inclusive, bilete de avion Munchen-Cancun-Munchen, zbor asigurat de compania Air Berlin, transfer de grup, taxe de aeroport.
Trebuie sa recunoastem ca pretul de 1.198 euro pentru o vacanta de sapte zile all inclusive la un hotel de cinci stele in Cancun este o adevarata mana cereasca venita din partea unui tour operator german, deci nu din partea lui neica nimeni. plaja cancun
Cancun, imburghezita statiune, plina de proprietati imobiliare dintre cele mai luxoase, atarge anual peste 3, 5 milioane de vizitatori, avand cel mai aglomerat aeroport international din Mexic. Cele mai multe dintre hoteluri au acces direct la plaja si ceea ce este cel mai important este ca acestea inchiriaza echipament acvatic, oferind inclusive instructajul necesar.
Cancun are cele mai mari centre comerciale, discoteci cu programe pana dimineata, iar restaurantele ofera preparate internationale, regionale, mexicane, dar si californiene.

Sfaturile mele de mai jos va vor ajuta ca vacanta dumneavoastra sa fie lipsite de surprize neplacute:

1. Cititi intotdeauna comentarii despre hotelul ales, folosind site-urile de specialitate, cum ar fi Trip Advisor.

2. Verificati locatia unde este amplasat hotelul dumneavoastra, distanta de cel mai apropiat oras, modul de amplasare pe plaja, restaurante din jurul hotelului, posibilitati de distractie, puncte de atractie din zona respectiva.

3. Asigurati-va ca vremea la data calatoriei dumneavoastre este ideala pentru concediu, eventualele ploi sau o temperatura scazuta a vremii putand sa va aduca mari neplaceri.

4.Citeste cu atentie oferta turistica primita de la agentia de turism. Vedeti ce servicii sunt incluse in pretul de vacanta. Compara intotdeauna pretul primit cu alte preturi similare si ale altor agentii de turism. Nu va lasati pacaliti de preturile foarte mici. S-ar putea sa fie inselatoare, asa zisele "tepe din turism", pe care multi nu se sfiesc sa le aplice in continuare.Verificati tipul de camera, taxele locale pe care le aveti de platit in statiune si eventual si taxele de aeroport, daca sunt incluse in pretul final. Daca aveti dubii in ceea ce priveste oferta agentiei de turism, verificati-o pe site-ul ANAT, ANT si ANAF.

5. Nu uita de costurile ascunse (taxele de vize).

6. Verificati-va pasaportul daca mai este in termenul de valabilitate. Atentie! Copiii trebuie sa detina pasapoarte individuale.

7. Nu uitati de strictul minim necesar de medicamente, in foarte multe tari unde veti calatori, medicamentele se elibereaza doar in baza unei retete medicale.

8. Inainte de a pleca in concediu, cititi ‘Alertele de calatorie “ de pe site-ul MAE.
9. Nu uitati sa solicitati la agentia de turism emiterea unei asigurari medicale si storno (contra-cost), in momentul in care incheiati contractual cu turistul. Intotdeauna este bine sa solicitati toate informatiile privind persoana de contact care va asteapta la aeroport pentru transferul la hotel, precum si contactele telefonice cu Consulatul Ambasadei Romaniei din tara respectiva.
10. Respectand aceste minime zece cerinte, linistea concediului vostru, in orice parte a lumii va fi asigurata.

vacanta cancun

No Comments Yet.

Leave a comment