Experienta egipteana

sharm 0Egiptul este o țară a contrastelor, de la  vastele întinderi de desert de-a lungul fluviului Nil la minunile Egiptului antic , la plajele mărginite de palmierii de pe Riviera Marii Rosii. Acum , marea valoare a Egiptului este conferita de hotelurile de înaltă calitate construite în ultimaperioada la Marea Rosie din Sharm El Sheikh, Hurghada, Makadi Bay si El Gouna. De la plajele nisipoase însorite la orașul de pe Nil, Luxor veți trai o experiență complet diferita, explorând cultura egipteana de acum cinci mii de ani.

Toate ofertele pentru Egipt - Sharm El Sheikh au preturi începând de la 472 euro per persoana, sejur de 7 nopți cazare la un hotel de cinci stele  cu masa demipensiune, toate taxele incluse.
Una dintre cele mai cosmopolite stațiuni de la Marea Rosie , Sharm El Sheikh  se afla situata la capătul de sud al Peninsulei Sinai, intre Golful Suez si Golful Aqaba. Sharm El  Sheikh este destinația de vacanta perfecta pentru a  face plaja pe tot parcursul anului, este destinația perfecta pentru plajele sale curate, iar alegerea unuia dintre hotelurile all inclusive înseamnă ca tocmai ti-ai ales o vacanta ieftina in Sharm El Sheikh. Explorarea in Sharm El Sheikh începe din cristalul clar al  marii ,  cu recifii de corali și cu multitudinea viu colorata a adâncurilor unde o mulțime de pești viu colorați de așteaptă pentru a fi admirați. Așadar avem de-a face cu o destinație de top de snorkeling si scufundari.
sharm 4
Pub-urile  si barurile din Naama Bay reprezinta punctele vibrante ale stațiunii, dar în special cluburile de noapte și discotecile.O bere servita le una dintre terasele restaurantelor din Naama Bay, ispitit  de aroma unei sisha te va relaxa pentru întreg sejurul petrecut în Sharm El Sheikh.

sharm 3
Încercați  sa va cazați la unul dintre hotelurile de top din Sharm el Sheikh: Rixos Sharm El Sheikh 5*, fostul Royal Grand Azure, situat in pitoreasca zona din Nabq Bay. Un sejur de șapte nopți cu servicii ultra all inclusive în spațioasele sale camere elegante, beneficiind totodată de facilitățile oferite de piscinele exterioare , de centrul spa sau de barurile instalate pe plaja proprie de nisip fin costa în jur de 892 euro per persoana cu toate taxele incluse.
Un alt hotel fermecător din Sharm El Sheikh care m-a incantat, Melia Sharm Resort & Spa 5* își așteaptă oaspeții cu preturi începând de la 703 euro per persoana.
sharm 2
Hotelul Melia Sharm 5* este situat în zona ras Nasrani din Golful Shark, oferind vederi excelente peste insula Tiran. Hotelul oferă spatii de cazare moderne, iar facilitățile excelente oferite în timpul vacantei tale în Egipt te vor încânta.
sharm 1

No Comments Yet.

Leave a comment