In imparatia recifelor de corali – Maldive

maldive 1 Insulele Maldive, a căror suprafața este putin mai mare decât a Bucureștiului, primesc anual aproximativ 500.000 de vizitatori. Având în vedere faptul ca perioada vacantelor în Maldive este  ianuarie-martie, iar cea mai mare parte a arhipelagului nu este accesibila turiștilor, va dați seama ce aglomerație găsim în insule! Maldivele fiind un adevarat paradis pentru amatorii de scufundări subacvatice sau snorkeling, care găsesc aici ape limpezi și una dintre cele mai mari concentrări de atoli coraligeni din lume, plaje albe de nisip si recife de corali, înțelegem de ce in aceasta perioada preturile pentru un sejur in Maldive pornesc de la 1347 euro/persoana.


De cum avionul începe sa aterizeze pe aeroportul din Male, turiștii sunt fascinați de oglinda albastra a oceanului, de mulțimea de atoli și insulițe.
Arhipelagul Maldivelor este situat în nordul Oceanului Indian, la sud-vest de extremitatea sudica a Indiei. Arhipelagul este alcătuit dintr-un lanț de 1.200 de insule de corali grupate in atoli.
Nu ratați o vacanta exotica în Maldive, acum și cu zbor direct din Otopeni.
maldive 4

No Comments Yet.

Leave a comment