Cina in doi in Maldive

maldive 0Gândiți-va la o cina de neuitat în doi, unica, plina de romantism, la lumina lumânărilor pe o plaja de nisip, undeva în mijlocul Oceanului Indian. Schimb de priviri misterioase, dominate de alchimia imaginii perfecte a unui sejur ideal  în Maldive. Palmieri, nisipuri albe de cristal, completează seara romantica petrecuta la masa festiva organizata doar pentru voi doi pe plaja pustie, la acea ora târzie din noapte, sub clar de luna.
Vreme aproape perfecta pe tot parcursul anului, localnici prietenoși ape minunat de calde, o mulțime de activități de vacanta, fac din Maldive o alege perfecta pentru concediul vostru. Maldive este o superdestinatie exotica, cu apusuri de soare pline de culoare, ape turcoaz limpezi, presărate cu recife de corali și palmieri legănându-se în briza de lumina la unei luni fermecătoare.

maldive 2
Lasa grijile si stresul de zi cu zi din viata cotidiana și evadează pentru 8 zile în lumea exotica, undeva, pe una dintre insulele Arhipelagului Maldive. Cu siguranță, te vei întoarce din vacanta ta cu amintiri plăcute, de care va veți aminti toată viata.
maldive 5

No Comments Yet.

Leave a comment