Revelion all inclusive hotel Afrodita 3*- Baile Herculane

afrodita 1In acest an managementul hotelului Afrodita 3* din Băile Herculane a lansat pe piața turistica din Romania o oferta îndrăzneața cu ocazia sărbătorilor de iarna din acest an: Revelion all inclusive hotel Afrodita 3* cu preturi incepand de la 1303 lei/persoana, loc în camera clasificata la 3 stele. Prețul include 3 nopți de cazare, muzica live în serile 30.12; 31.12 și 01.01.2014, acces gratuit la piscina interioara, jacuzzi, sauna finlandeza, mesele în sistem bufet suedez, cu excepția cinelor festive de Revelion și din 01.01.2014, băuturi indigene alcoolice și non alcoolice nelimitate pe timpul servirii meselor. In seara zilei de 30.12.2013 oaspeții hotelului vor fi întâmpinați cu un cocktail de bun venit.
Afrodita 3* este unul dintre hotelurile din Băile Herculane care  a suferit îmbunatățiri substanțiale în ceea ce privește confortul, hotelul primind în plus o stea, unul dintre etaje fiind clasificat la 4 stele, iar baza de tratament este echipata cu cea mai moderna aparatura. Hotelul mai dispune și de o zona spa cu piscina interioara, jacuzzi, sauna finlandeza, sala de fitness, zona de relaxare.
afrodita-piscina
Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare  din lume, atestata documentar încă din anul 153 d.Hr., însa bazele stațiunii au fost puse de Împăratul Traian încă din anul 102. Conform surselor istorice, locul a fost descoperit de către legiunile romane, în timpul celei de-a doua expediții împotriva dacilor. Din acea perioada au rămas numeroase vestigii, apeducte, bai statui.
Printre personalitățile istorice care au beneficiat de efectele miraculoase ale băilor de aici se număra Împăratul Iosif al II-lea, Împăratul Francisc I si Împărăteasa Imperiului Austro-Ungar, Elisabeta, cunoscuta sub numele de Sissi.
Stațiunea Băile Herculane, deși pe alocuri, cu obiective lăsate in paragina din cauza lipsei fondurilor necesare, cum este cazul Pavilionului Imperial, este o destinație de vacanta  atractiva , care merita vizitata.

No Comments Yet.

Leave a comment