De pe partiile de schi direct pe plajele dominicane

maldive 0Unde alegem sa sarbatorim petrecerea de  Revelion?  Pe o partie de ski in Alpii austrieci sau pe o plaja din Republica Dominicana ? Este mai atragatoare o plaja scaldata de apele Marii Caribelor sau  partiile de ski impecabile din Alpii austrieci? Iata o intrebare, la care sincer si mie imi este greu sa aleg raspunsul corect. Ideea este ca si in Austria vor lipsi de pe masa festiva de Revelion renumitele sarmalute cu mamaliguta sau piftiile din picioruse de porc. In niciuna dintre destinatii nu vom putea sa ne prindem in traditionala hora de la ora 5 dimineata, "Perinita". Ne vor lipsi manelele, dar si sarbele oltenesti sau invartitele moldovenesti. In schimb pe plaja din Dominicana, vom avea posibilitatea ca la miezul noptii sa ne delectam cu un barbeque, iluminat de un imens foc de artificii care se vor topi in Marea Caraibelor.

Doriti oferte Revelion in Republica Dominicana?
Atentie in ce culori va imbracati in noaptea de Revelion in Dominicana! Dominicanii cred ca, culoarea de la rochia doamnelor semnifica dorinta pe care o poarta in gand pentru Noul An.De exemplu daca purtati o rochie de culoare verde, asta va insemna ca situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati semnificativ. Daca va aflati imbracata in galben, obiectivul este ca in Noul an sa va perfectionati in domeniul in care lucrati.In rosu, s-ar  putea sa fiti in cautarea unui viitor mai bun, iar o rochie alba semnifica cautarea unei mai bune sanatati, considerata mai presus de orice.
New Year's Eve tourism destinations
Sarbatorirea Noului an intr-o familie de dominicani are o semnificatie aparte. Cina masiva, cu o masa bogata in preparate traditionale si bauturi din belsug, este intotdeauna insotita de dans si muzica. De Revelion, intreaga familie se reuneste, iar toata lumea aduce cadouri si urari de bine. La masa festiva, fiecare membru al familiei isi impartaseste din amintirile vechi, sau discuta despre ce a mers prost in anul precedent. Discutarea despre proiectele Noului An sunt inevitabile.
punta cana 4

No Comments Yet.

Leave a comment