Nostalgia anilor ’80 in golful Santa Ponca

iberostar 2Golful Santa Ponsa, ce gazduieste  hotelul Iberostar Jardin del Sol Suites & Spa 4*, unde am fost cazat in vizita de documentare in Mallorca, este unul superb, de-a dreptul magnific. De la terasele hotelului, in apele golfului stau ancorate iahturile luxoase, dinspre care, odata cu lasarea serii razbat ritmurile muzicii old-boys, insemnand  ca acolo se intampla ceva frumos, iar eleganta petrecerilor de pe puntile vaselor se simte in  briza venind dinspre golf.
Piscinele cu jacuzi ale hotelului Iberostar Jardin del Sol Suites & Spa 4* incearca sa suplineasca lipsa plajei de nisip, insa toate celalalte facilitati acordate de catre hotel fac sa treaca neobservat acest mic amanunt. Doar nu vii in concediu sa stai  toata ziua tolanit la soare pe o plaja de nisip? Zona rezidentiala Costa Calma in care se afla hotelul este una , de-a dreptul fermecatoare. Vilele particulare ascunse dupa gardurile inalte , acoperite de vegetatia luxurianta si-au gasit locul undeva departe de terasele zgomotoase ale statiunii si de magazinele de chilipiruri. Pana in Palma, capitala insulei Mallorca, nu sunt decat 3 km, costul unei calatorii cu taxiul fiind undeva la 4 euro.
Daca as beneficia de un sejur la Iberoastar Jardin del Sol Suites & Spa 4*, cu siguranta  ca as lenevi cocotat pe terasele hotelului, deasupra piscinelor, privind la nesfarsit la apele turcoaz ale golfului, dansand dupa muzica anilor'80.
ibeorostar 1
Chiar si cand soarele obosit de atat stralucire incearca sa se ascunda printre norii subtiri, aparuti de undeva din neant, relaxarea pe sezongul pe care am pus stapanire de o buna bucata de vreme este de-a dreptul reconfortanta. O barmanita, de la care aveam sa aflu ca este originara din Belarus, stabilita si casatorita in Mallorca de 10 ani, ma serveste cu un Bourbon american,in care plutesc doua cuburi de gheata. Cuburile de gheata ma fac sa uit de oboseala alergaturii prin insula, asa ca-i zambesc cuceritor, in semn ca mai vreau doua cuburi amestecate in licoarea americana.
Noaptea, asezat confortabil pe unul dintre sezlonguri privesc catre iahturile, de unde prin lumina difuza se zaresc trupuri miscandu-se in ritmul muzicii regretatului Elvis Presley.

iberostar 3

No Comments Yet.

Leave a comment