Seychelles, frumusetea din mijlocul Oceanului Indian

seychelles 1Seychelles, țara celor 115 insule, ocupa o suprafață de 455 kmp din vestul Oceanului  Indian. Acest arhipelag de o frumusețe legendara este situat intre 4 si 10 grade la sud de ecuator, la 1.600 km de coasta Africii. Dintre cele 115 insule ce formează Arhipelagul Seychelles, 41 dintre ele sunt cele mai vechi insule de granit din mijlocul oceanului, în timp ce 74 de insule sunt sub forma de atoli de corali de recif.
Preturile unui sejur de 7 nopți în Seychelles pornesc de la 1409 euro/persoana, cu zbor direct Frankfurt-Mahe, taxe incluse. 
Insulele granitice ale arhipelagului se afla poziționate în jurul capitalei Mahe, unde se afla și principalul aeroport international.
Va sugerez ca o vacanta în Seychelles sa v-o programați prin intermediul unei agenții de turism, aceasta ocupându-se și de formalitățile voastre de transfer de la aeroport în insule, în plus având asigurata și asistenta turistica in zona respectiva.

seychelles 3
Când sa vizitați Seychelles?

Condițiile de înot, snorkelling și scufundări sunt superbe, mai ales în lunile aprilie/mai și octombrie/noiembrie, când , uneori, temperatura apei ajunge la 29 grade C, iar vizibilitatea în apa este peste  30 m.
seychelles 4

No Comments Yet.

Leave a comment