Vacante ieftine-destinatii perfecte

Fiecare dintre noi ne dorim vacante ieftine astfel incat sa ne ramana cat mai multi banuti alocati pentru micile placeri la care suntem tentati in destinatia de vacanta pe care am ales-o. Hmm! Bun si frumos! Haideti, ca impreuna sa vedem cum reusim acest lucru. Cum reusim sa "pacalim " agentiile de turism pentru a obtine cel mai bun pret pentru o vacanta estivala. Este posibil acest lucru ?

Propun sa luam in calcul toate criteriile care ne pot ajuta sa facem cea mi buna alegere: pret mic, hotel dorit, destinatie perfecta.
vacante ieftine 1
Asadar:

Vacante ieftine-destinatii perfecte.

Aici enumeram cateva dintre cele mai bune reduceri early booking Grecia 2015. Continuam cu aceasta explorare, insa cu alte insule din  Grecia.
Deci sa luam primul criteriu : cel mai mic pret. Asadar,  facem abstractie de review-urile hotelului respectiv. Prin comentariile gasite pe diverse forumuri gasim unele favorabile, alte defavorabile, insa un pret excelent cu reduceri early booking. Putin dezorientati, nu? Ce alegem? Un hotel cu un pret bun, insa cu comentarii negative?! Sau un hotel pentru care gasim doar review-uri cotate cu un rating peste 9, insa la un pret ce depaseste bulgetul alocat vacantei ? Oare, comentariile respective sunt ancorate in realitate? Gusturile difera de la o persoana la alta, in general , de cele mai multe ori review-urile pot fi subiective de starea generala si de momentul in care turistul se apuca sa posteze. Rewie-urile negative se posteaza, de obicei la sosirea in hotel, dupa un drum nu foarte reusit.

Vacante ieftine Grecia

Daca doriti sa va petreceti vacanta in Grecia, cel mai bun pret cu reducere early booking, valabila pana la data de 31.05.2015 il gasim in insula Corfu la Aparatmenetele Niouris-Marina Agios Gordis , unde pretul unui sejur de 7 nopti cazare, transport avion, porneste de la 191 euro per persoana. Pentru Zakynthos, in aceleasi conditii de reduceri early booking , oferta valabila pana la data de 15.04.2015, pretul unui sejur de 7 nopti cazare la hotel clasificat la 3 stele, masa all inclusive, insa transport cu autocarul, porneste de la 194 euro per persoana. Hotelul Majestic 4* din Zakynthos isi asteapta oaspetii cu preturi incepand de la 199 euro per persoana, vacanta all inclusive de 7 nopti cazare, transport autocar. Hotelul Majestic 4* este situat chiar in centrul statiunii Laganas, una dintre cele mai animate zone, inconjurata de taverne, cafenele, restaurante si cluburi de noapte. Iata un alt argument dupa care ne alegem hotelurile pentru ca vacanta noastra sa fie cat mai atractiva. Zona in care este amplasat hotelul nostru este foarte importanta. Ce gasim acolo?
Raspunsul la aceste intrebari vi-l pot da , desigur , agentii de turism sau documentandu-va singuri, rasfoind site-urile hotelurilor unde ati dori sa va petreceti vacanta de vara.
zakynthos 13
Parasim pentru moment Grecia pentru a ne indrepta atentia catre insula Mallorca, cunoscuta pentru plajele sale superbe de nisip fin auriu, dar si pentu  serviciile de cazare si masa oferite de catre majoritatea hotelurilor. Aici, cea mai scumpa vacanta, cumparata cu early booking, incepe de la 911 euro per persoana, sejur de 7 nopti cazare cu masa demipensiune, transport avion. Cea mai ieftina vacanta in Mallorca incepe de la pretul de 508 euro per persoana, sejur de 7 nopti cazare la hotel de 3 stele , masa demipensiune, transport avion. Pretul unei vacante este dat si de distanta la care se afla hotelul fata de plaja. In cazul de fata , hotelul nostru de 3 stele se afla la 600 m de plaja. Este mult, este putin?! La acest pret, eu cred ca merita sa strabatem pe jos cei 600 de metri pana la plaja.
Inainte de a alege vacanta voastra, un sigur sfat imi permit a vi-l da: nu rezervati on line. Apelati la serviciile unei agentii de turism pentru a va recomanda destinatia de vacanta in functie de bugetul alocat.
vacante ieftine 3

No Comments Yet.

Leave a comment